Blogg

Skolstart, utställningar mm

2013-08-19 11:47

Nu kan man verkligen säga att allt börjar återgå till det "normala" idag börjar våran dotter Linnèa första klass och det känns väldigt stort, både för henne och för oss! 

Semestern är över för denna gång och nästa ledighet blir förhoppningsvis senare i höst/vinter då vi hoppas att vi kommer att få kennelns första valpkull, det är en spännande tid vi har framöver! 

I lördags var vi iväg och tittade på hundutställning i Eskilstuna, vi var tyvärr inte anmälda själva då vi missat att anmäla   men vi tog med oss Pärlan som behöver lite socialträning och hon fick sällskap av Nova. Det är alltid lika kul att träffa alla härliga vänner och att få se alla fina hundar som stolt visar upp sig i utställningsringen, ett stort GRATTIS till Madelene som blev BIR med sin fina Dora!! även ett stort grattis till till övriga utställare/hundar som fick med sig fina resultat hem.

madde och dora

Madelene Maclennan med Gentlelines Cosmonova, BIR Eskilstuna 17/8-13

Domare: Rune Fagerström, Finland

Nu ska vi försöka återgå till de dagliga rutinerna med allt vad som hör till, till helgen ska vi iväg för att inhandla golv, färg och tapeter då sovrummet och vardagsrummet ska få sig en liten ansiktslyftning. Nu ska vi även börja se efter lite inoff utställningar då Alice snabbt börjar närma sig 4 månaders ålder   

Önskar er alla en underbar vecka och tänk på att vara snälla mot varandra! 

happy boy


1 kommentarer

Namn: Elsy
Tidpunkt: 2013-08-19 15:34
Lycka till

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684