Blogg

Välkommen valp!

2015-07-30 14:54 | 0 kommentarer

Välkommen Elsa "Hazelcoat's Suger Plum" till din nya flock!

11781701_10153445970852980_7131984820118421147_n


Utställning Alfta

2015-07-04 14:57 | 0 kommentarer

Fantastisk helg i Alfta!!

Vilken underbar helg vi hade i Alfta, vi hade anmält Florian, Nellie, Alice och Nova som fick göra en liten comeback. 

Florian vann sin klass med CK och placerade sig som 3:e bästa hane.

Nellie gjorde premiär i Juniorklass och vann den med CK och blev sedan 2:a bästa tik mer R-Cert

Nova vann Ch klassen med CK och blev 3:e bästa tik.

Alice vann öppenklassen med CK och blev sedan bästa tik med Cert och BIM!

Domare: Agneta Pamp, Sverige


Slarvigt med uppdaterandet!!

2015-07-02 13:54 | 0 kommentarer

Hej!

Måste be om ursäkt att hemsidan glömts bort ett tag, men det  "vanliga" livet tar gärna upp de flesta timmarna av dygnet. Tänkte så här inför allas semestrar försöka göra en liten mini uppdatering vad som hänt och kanske händer och sen till hösten göra en större uppdatering på hemsidan med bilder osv.

Vad har hänt rent hundmässigt? Jo våran fina Alice "Knattings Cherokee Morning Song" fick på påskutställningen i Kista sitt allra första cert och placerade sig där på en toppenfin andra plats i tikklassen. Sedan var vi på cavaliersällskapets huvudutställning i Eskilstuna, denna har vi gjort till en liten mini semester varje år, då hyr vi en stuga och åker dit redan på fredagen. På denna utställning så gjorde Florian "Hazelcoat's Florian" sin debut och gjorde det med bravur, under tuff domarbedömning slutade han som 3:a i sin klass med exc. Alice fick kämpa i en tuff öppenklass och slutade även hon på en 3:e plats med Exc och CK. Våran lilla valp Nellie visade glatt upp sig i valpklassen men blev oplacerad. Vi är så stolta över våra "småingar" som trippade runt i ringen som om de aldrig gjort något annat, nu har det varit lugnt ett tag med utställningar men nu till helgen så blir det en liten mini semester och utställningen i Alfta. Där kommer Nova att få göra comeback efter att ha haft sina valpar, Alice, Florian och Nellie är också anmälda.

Sen hade vi ett jättemysigt midsommarfirande hos våran goda vänner på Gentleline's och Knattings, mycket god mat och dricka, kubb, dart och mycket skratt. Självklart lite gosande med valpar också   Stort tack till Eva, Hans, Madelene och Jonathan för ännu en härlig midsommar!

Nu närmar sig våran semester med stormsteg, bara 1 vecka kvar sedan blir det 4 förhoppningsvis underbara och avlappnande veckor som gör att man får tillräckligt med energi inför höst och vinter. För det mesta så kommer vi att hålla oss på hemmaplan men i år ska vi försöka våldsgästa våra vänner lite mer   sen beroende på hur det går för Alice i utställningsringen så är tanken på att vi ska para henne nu till höst/vinter, vi har en hane i huvudet som är intressant och vi kommer självklart att informera mer på hemsidan när det är klart. 

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar!!! 

collage nellie

Florian & Nellie

Tindra vid dammen

 

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684