Blogg

En mycket trevlig helg!

2014-05-06 07:58 | 0 kommentarer

Den 2/5 packade vi bilen för färd mot Eskilstuna, det var åter dags för Cavaliersällskapets huvudutställning som är på Vilsta Sportanläggning. Vi hade sett fram mot denna utställning väldigt länge då det alltid brukar vara många fina hundar på plats samt många härliga människor.

Lördag 3/5
Utställningen började kl.09.00 och vi var på plats i god tid innan det skulle vara dags för oss att få visa upp våra hundar, domare för dagen var: Valpar, hanar, BIR, BIM & grupper – Jeanie Montford (Elvenhome), Australien samt Tikar – Karen Paul (Leisureview Cavaliers), Australien.

Ganska så skönt att börja dagen lugnt och stilla, man hinner gå runt och prata med folk, titta på fina hundar. Innan så hann vi även med att hjärtkolla våra hundar och alla fick Hjärta UA! Runt lunchtid så hade man klarat av valpklasser, hanar mm och det blev dags för Barn med hund. Våran Linnéa var snabb med att anmäla sig och skulle tillsammans med Pärlan få visa upp sig hur duktiga de är tillsammans...och för tredje året i rad på denna utställning så stod hon som segrare! 

pärlan och Linnea 2014-05-03

Nu blev det dags för tikarna att visa upp sig, först ut var Alice som i en mycket tuff juniorklass kämpade till sig ett excellent men blev oplacerad i konkurrensen. Vi är dock oerhört nöjda med henne och hon kommer att ge andra hundar en rejäl match sedan i utställningsringarna när hon vuxit till sig lite mer. 

Sedan i unghundsklassen så hade vi med Pärlan, hon visade också upp sig fantastsiskt och fick även hon med sig ett excellent. 

pärlan & Tina 2014-05-03

Sist ut var Nova som i Championklassen placerade sig som fin 2:a med CK och blev sedan 3:e bästa tik!! Ett fantastiskt resultat i en mycket tuff konkurrens. 

kenneth & Nova 2014-05-03

Efter utställningen bjöd några vänner på lite bubbel, kex och mingel vid deras stuga, en väldigt trevlig tillställning som var välkommen efter en lång dag. Vill passa på att gratulera alla som åkte hem med fina resultat!   På kvällen så var det gemensam middag på områdets restaurang, där delades det ut ett flertal priser till årets Cavalier, uppfödare mm och en väldigt duktig trubadur höjde temperaturen senare på kvällen. 

Dagen efter hade vi ett medlemsmöte som fick sätta punkt för en fantastiskt trevlig helg! 

Och ett stort tack för alla gratulationer!! ser redan fram mot nästa års utställning 

nova 2014-05-03

 

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684