Blogg

Skolstart, utställningar mm

2013-08-19 11:47 | 1 kommentarer

Nu kan man verkligen säga att allt börjar återgå till det "normala" idag börjar våran dotter Linnèa första klass och det känns väldigt stort, både för henne och för oss! 

Semestern är över för denna gång och nästa ledighet blir förhoppningsvis senare i höst/vinter då vi hoppas att vi kommer att få kennelns första valpkull, det är en spännande tid vi har framöver! 

I lördags var vi iväg och tittade på hundutställning i Eskilstuna, vi var tyvärr inte anmälda själva då vi missat att anmäla   men vi tog med oss Pärlan som behöver lite socialträning och hon fick sällskap av Nova. Det är alltid lika kul att träffa alla härliga vänner och att få se alla fina hundar som stolt visar upp sig i utställningsringen, ett stort GRATTIS till Madelene som blev BIR med sin fina Dora!! även ett stort grattis till till övriga utställare/hundar som fick med sig fina resultat hem.

madde och dora

Madelene Maclennan med Gentlelines Cosmonova, BIR Eskilstuna 17/8-13

Domare: Rune Fagerström, Finland

Nu ska vi försöka återgå till de dagliga rutinerna med allt vad som hör till, till helgen ska vi iväg för att inhandla golv, färg och tapeter då sovrummet och vardagsrummet ska få sig en liten ansiktslyftning. Nu ska vi även börja se efter lite inoff utställningar då Alice snabbt börjar närma sig 4 månaders ålder   

Önskar er alla en underbar vecka och tänk på att vara snälla mot varandra! 

happy boy


Augusti

2013-08-12 14:39 | 0 kommentarer

Nu börjar det mesta att gå tillbaka till det normala efter semester och den mycket välförtjänta ledigheten, vilken fantastisk sommar vi har erbjudits! 

Vårat senaste tillskott i familjen "Alice" växer så det knakar och håller på att utvecklas till en mycket vacker liten tjej, hon har verkligen tagit för sig här hemma och är nyfiken, busig och oerhört kärvänlig. Det bästa hon vet är att få tokrusa runt på tomten med bästa kompisen Pärlan och sedan att få bli klappad länge på magen. Tack Eva Holmberg, Knattings Kennel för att vi fått förtroendet att få henne hem till oss!

Vi har tagit det lugnt i sommar med hundutställningarna, men nu i helgen så var Nova & Pärlan anmälda till Askersund x2. På lördagens special så dömde Gordon Inglis, ENG de vuxna hundarna och Peter Gustavsson, Vouges Kennel tog sig an valparna.

- Pärlan slutade på en toppenfin 3:e plats i junioklassen där det var 16st hundar anmälda

- Nova placerade sig som 4:e bästa tik.

På söndagen så var det SKK som arrangerade och domare var Lisa Molin.

- Pärlan blev utplockad i sin klass men blev oplacerad, dock fick hon hem en toppenfin kritik.

- Nova slutade även denna dag som 4:e bästa tik, också här med en underbart fin kritik!

Ett stort grattis till våra vänner Madelene & Jonathan Maclennan som med sin fina Dora blev BIR båda dagarna!!   även ett stort grattis alla övriga som fick med sig fina resultat hem 

Alice

Nu blir vår nästa utställning på Minnesutställningen/Solvalla 1/9-2013, så vi får passa på att önska alla som ska till Eskilstuna & Norrköping 17-18/8 ett stort lycka till!

ha en fortsatt skön sommar!

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684