Blogg

Eskilstuna samt Norrköping

2010-08-25 00:00 | 0 kommentarer

Ja då var två utställningar till avklarade, denna gång var det Eskilstuna och Norrköping som besöktes.

 

Skillnaden denna gång var att vi hade med oss Gentleline's Miss Congeniality även kallad Heidi, hennes ägare skulle till England och frågade oss om vi kunde hjälpa till att ställa henne åt dom. Detta innebar också att nu skulle inte Kenneth kunna smita undan och fick ta sig an Tindra då dessa två hundar går i samma klass (Champion) 

Tack Madelene & Jonathan för att vi fått ha en sådan fantastiskt fin och mysig hund hemma hos oss i en vecka.

 

 

Dag 1: Eskilstuna

Tindra slutade 4:a i championklassen

 

Dag 2: Norrköping

Tindra slutade som Reserv i Championklassen med CK

 

Ett stort grattis till Joel & Ante vars hund Hackensack Ginger Passion blev BIR samt BIG-4 i Eskilstuna!! Bra jobbat!!!


Där satt den!!

2010-08-08 00:00 | 0 kommentarer

Den 7:e augusti var det dags för den internationella utställningen i Svenstavik, vi kunde själva inte åka med då vi var bortbjudna på bröllop. Istället så följde Tindra med Madde & Jonathan (Gentlelines), i bilen när vi var på väg till bröllopet ringde Madde oss och berättade resultaten, självklart så drog hon ut på det hela men Tina anade på Maddes röst vad som skulle komma.

Tindra hade vunnit öppenklassen med CK och i bästa tik slutat på 4:e plats, iom att 3st championtikar placerade sig före så fick Tindra sitt Tredje Cert och kan nu titulera sig Svensk Champion!!! Ett högt jubel mötte Madde i telefonen och detta var bara en av trevliga saker denna dag..

Dels så fick vi medverka på ett alldeles underbart fint bröllop samt att vi själva firade bröllopsdag (6 år) en minnesvärd dag som vi garanterat kommer att minnas länge.

Vi vill tacka Madde & Jonathan att vi fått möjligheten att få en sån fin hund till vårat hem och samtidigt vill vi gratulera Sara & Roger som nu är man och hustru! Tack än en gång för att vi fick komma på erat vackra bröllop!

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684