Blogg

Utställning 19-21 Juni i Jönköping samt WDS Danmark 27 juni

2010-06-29 00:00 | 0 kommentarer

Den 18/6 åkte vi iväg med husvagnen för att bege oss iväg på utställningar, på vägen mötte vi upp våra vänner Madde & Jonathan (Gentlelinès Kennel) Andreas & Joel (Cavanzas Kennel) samt Eva & Hans (Knattings Kennel) i caravan åkte vi mot första anhalt Jönköping, där skulle vi vara med på SKK's 3 dagars utställning.

Dag 1: 19/6

Domare: Eva Borg

Resultat: 1:a ökl, 4 btkl, CERT

Vilken härlig dag!!! Tindra visade sig från sin absolut bästa sida och kunde ta 1:a platsen i öppenklassen där 21st tikar tävlade. Sen i bästa tik så hamnade hon på en hedrande 4:e plats och kammade hem Certet! Detta firades självklart med champagne i husvagnen på kvällen.

Dag 2: 20/6

Domare: Brenda Banbury

Resultat: Oplacerad i ökl

Denna dag kommer vi att minnas länge, vi har inte varit med i svängen så länge men denna domare var annorlunda helt klart :-) men Tindra fick åter igen mycket fin kritik och vi var nöjda ändå.

Dag 3: 21/6

Domare: Francesco Cochetti

Resultat: 4:a ökl 

Sista dagen i Jönköping och strålande solsken, idag märktes det att Tindra börjat bli trött. Men Tindra och Tina kämpade sig in på en mycket fin 4:e plats.

Den 22/6 åkte vi vidare mot Skåne land där vi stannade till hos Sonia Wahlstedt (Naitonos Kennel) där vi stannade i 2 nätter. Tack Sonia för din gästfrihet! sedan gick färden vidare mot Danmark och staden Herning och World Dog Show.

WDS: 27/6

Domare: Rainer Vourinen

Resultat: 3:a ökl (av totalt 35 anmälda tikar)

Ojoj, hur skulle denna dag sluta? det var 35st hundar anmälda i klassen och nu skulle det blir stentufft då det var många många fina hundar på plats. Tindra slutade på en mycket fin 3:e plats och vi var oerhört glada, detta hade vi aldrig trott innan. med mungipor som gick ända upp till öronen kunde vi mycket nöjda bege oss tillbaka till campingen. 

Vi vill även passa på att gratulera Madde och Jonathan för deras fantastiska resultat, även Joel & Andreas som också gjorde jättefina resultat. Bra jobbat!!!!!!

Den 28/6 började våran långa hemfärd mot Svedala, vi stannade till i Malmö Camping för en sista natt i husvagnen. Sent på kvällen den 29:e parkerade vi hemma, trötta och möra men fantastiskt nöjda och vi har haft en helt underbar resa med fantastiska vänner, mycket dricka, mat och skratt....helt klart ett minne för livet!

Blogg hundarna

IMG_20200822_140000_684